Juridisk meddelelse

Oplysninger givet ''som de er''
Oplysningerne på dette websted leveres "som de er", og XIII giver ingen erklæringer eller garantier, hverken udtrykte eller underforståede, inklusive men ikke begrænset til de underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du risikoen for, at oplysningerne kan være ufuldstændige eller unøjagtige eller måske ikke opfylder dine behov eller krav.

Fraskrevet ansvar
Hverken XIII eller vores indholdsudbydere er ansvarlige for skader eller skader, der opstår som følge af din adgang til eller manglende evne til at få adgang til dette websted eller fra din tillid til nogen information, der er angivet heri. XIII fraskriver sig ethvert ansvar for direkte, indirekte, tilfældige, følgeskader, strafbare og særlige eller andre skader, mistede muligheder, tabt fortjeneste eller andre tab eller skader af enhver art. Denne begrænsning omfatter skader eller virus, som kan påvirke dit computerudstyr.

Links til andre websteder
Denne hjemmeside indeholder links til andre sider, der ikke ejes eller kontrolleres af XIII. Vi er ikke ansvarlige for eller har kontrol over disse siders privatlivspolitikker. Denne fortrolighedserklæring gælder kun for oplysninger indsamlet på dette websted. Vi opfordrer dig kraftigt til at læse fortrolighedserklæringerne for hvert websted, du besøger, der indsamler personlige data.

Websteder, der linker til os
XIII støtter ikke websteder, der linker til vores XIII-websted. Vi er ikke ansvarlige for indhold på disse linkede websteder eller for kontrol over oplysninger, som brugere måtte vælge at give til disse websteder.

Ændringer
XIII forbeholder sig ret til at ændre, modificere, erstatte eller slette ethvert indhold af eller kan begrænse adgangen til eller standse distributionen af dette websted til enhver tid og efter eget skøn.

Copyright og brug af indhold
Indholdet på denne hjemmeside tilhører XIII og er beskyttet af love om ophavsret. De varemærker, servicemærker, handelsnavne, logoer og produkter, der vises på dette websted, er beskyttede, og ingen af disse må bruges uden forudgående skriftligt samtykke fra XIII. Du er velkommen til at downloade indholdet af denne hjemmeside, dog kun til din personlige og ikke-kommercielle brug. Ingen ændring eller yderligere gengivelse af indholdet er tilladt. Indholdet må ellers ikke kopieres eller bruges på anden måde.

Brug af spørgsmål og kommentarer
Eventuelle spørgsmål, kommentarer, forslag eller enhver anden kommunikation, herunder alle ideer, opfindelser, koncepter, teknikker eller knowhow, du måtte videresende til dette websted eller på anden måde til XIII, elektronisk eller på anden måde, er på et ikke-fortroligt grundlag og vil blive ejendom af XIII, som XIII uden begrænsninger kan bruge på enhver måde og til ethvert formål, herunder udvikling, fremstilling og/eller markedsføring af varer eller tjenester.

Lovvalg
Din adgang og brug af denne hjemmeside og indholdet heraf er underlagt og fortolket i overensstemmelse med Danmarks love.