Betaling & Levering

BETALING & LEVERING

SIKKER SHOPPING
Alle betalinger skal foretages fuldt ud, inklusive eventuelle leveringsomkostninger, via kreditkort.

XIII accepterer følgende kreditkort og sikker betaling: Visa, MasterCard, American Express og MobilePay.
Priser opført på hjemmesiden er alle i danske kroner (DKK) og vil blive opkrævet i DKK på dit kreditkort ved brug af dagens valutakurs.

I tilfælde af at en bestilt vare ikke er tilgængelig, eller vi ikke er i stand til at opfylde din ordre, giver vi dig besked inden for 3 hverdage for at arrangere en acceptabel alternativ vare eller fuld refusion.
Hvis en ønsket vare ser ud til at være udsolgt online, eller du ikke kan finde det, du leder efter online - kontakt os venligst. Afhængigt af stilen kan vi muligvis behandle en specialordre til dig. Kontakt os på mail: mail@xiii.dk .

ANSVARSFRASKRIVELSE
Den annoncerede pris er muligvis ikke den samme, som debiteres din kreditkortkonto på grund af valutakursudsving. Det betyder, at fordi vi er baseret i Danmark, skal vi omregne dit køb til danske kroner (DKK) til kursen på den dag, det behandles. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail@xiii.dk .

LEVERINGSADRESSE
Angiv venligst en fysisk leveringsadresse ved udtjekning, da vi ikke er i stand til at levere til postboksadresser.

LEVERINGSPRIS
Gratis levering i hele verden på alle ordrer over 5.000 kr
Leveringen inkluderer sporingsnummer og forsikring.


TOLD OG SKATTER
Afhængigt af den endelige destination kan leveringen tage længere tid, hvis din(e) vare(r) kræver toldbehandling ved ankomsten til dit land.
XIII er ikke ansvarlig for told eller skatter, der påløber i dit land.


MANGLENDE LEVERING
XIII er ikke ansvarlig, hvis varen ikke kan spores at være ankommet til sin endelige destination. Hvis en ordre går tabt under transporten fra XIII, vil vi enten erstatte eller refundere varen.