Om os

Hvad sker der, når en modedesigner, beklædningsteknolog, logistikekspert og salgs- og marketingmedarbejder aftaler at mødes om modeindustrien?

Vores første møde var den 13 september kl. 13.00 (13.00) og da vi kom til punktet på dagsordenen: Hvad ville vi kalde mærket?
Modedesigneren sagde, at tretten var hendes yndlingsnummer, og resten er historie. For mange mennesker er tallet tretten uheldigt, vi var ikke enige og besluttede endda at navngive vores tøjmærke 13 med romertal "XIII".

Hos XIII fokuserer vi på tre enkle ting: vores medmennesker, vores produkter og vores kunder.
- Vi er et brand direkte til forbrugeren, og vi har base i København ( Danmark ) .
- Vi tror på, at design af høj kvalitet begynder med at forstå menneskelige behov.
- Vi tror, ​​at modedesign handler om at skabe følelser og oplevelser ved at omsætte funktionelle stoffer til tidløse former og stilarter for vores samfund.

Alt tøj og tilbehør er designet i Danmark og fremstillet i Europa af førende branchefolk og håndværkere. Vores styles er produceret i Butter f ly Mark™ certificerede faciliteter i begrænsede mængder, og vi arbejder i tæt samarbejde med vores produktionspartner, TøjProduktionsLab ApS . XIII-mærket har en stilfuld elegance, og vi håber, at vores tøj både vil styrke og inspirere dig.