September 2022

September 2022

POTEKLUBBEN

Hos XIII mener vi, at en væsentlig ingrediens for vores samfund er at have fælles interesser, meninger og overbevisninger om tøj. Jeg mødtes for nylig med “Poteklubben Fuglebakken” til en snak om dette hundesamfund på Frederiksberg. Flere medlemmer af Paw Club deltog i vores fokusgruppe i februar, og igen i juni, da de deltog i vores åbningsarrangement i vores atelier i København. Dynamikken i et fællesskab, der mødte et andet fællesskab, udviklede sig, og vi delte en masse interesser, hvor mode var en af ​​dem. Vi havde en lang snak om tøj, størrelse, pasform og stil, og de havde det meget sjovt med at prøve tøj, der understøttede hinandens valg og gav hinanden stylingråd, mens de bad om vores ærlige mening.

Hvordan startede denne Paw Club ?
Vi er en gruppe hundeejere, der hver morgen møder kl. 8.00 på plænerne i krydset mellem Egernvej og Vagtelvej på Frederiksberg (København) for at gå tur med vores hunde og udveksle de seneste lokale nyheder. Vi er i gennemsnit mellem 5 til 15 personer, der mødes hver dag undtagen weekender. Klubben har eksisteret i 9 år og vores Facebook-gruppe består af 74 medlemmer. Medlemmer er gået, fordi de er flyttet ud af det daværende område eller deres hund er gået bort, samtidig kommer der nye medlemmer til hvert år. Båndet i vores samfund er stærkt, vi har 2 medlemmer, der mistede deres hunde sidste år, og de kommer stadig hver morgen.

Mødtes I også under Covid?
Ja selvfølgelig! Det var fantastisk, da det tvang os til at komme ud af vores hjem. Vi gjorde vores bedste for at opretholde reglerne om social afstand, men jeg kan huske en morgen, hvor vi var 7 personer med vores hunde og snakkede. Desværre ringede en af ​​naboerne til politiet, da vi kun skulle være 5 personer, da politiet ankom, var de yderst venlige og mindede os bare om reglerne (maks. 5 personer).

Hvad præcist gør det betyder at være medlem af Paw Club ?
Vi ved alle, at en hund er en (kvinde)mands bedste ven, er en almindelig sætning, der henviser til deres årtusinder lange historie med nære relationer, loyalitet, venskab, og de er også en kærlig følgesvend. Vi tror også, at der er mange sundhedsmæssige fordele ved at eje en hund, da det tvinger dig til at gå udenfor og socialisere.

Mange af os har fået livslange venskaber gennem vores Paw Club og støttet hinanden, for eksempel ved at gå til filmpremiere, da der er en filmproducent i vores gruppe eller deltage i XIII-lanceringen i juni. Hvis en af ​​stamgæsterne ikke er mødt op, vil en af ​​os ringe til personen for at sikre, at alt er i orden. Alle er velkomne, regn eller solskin – kl. 8.00, og der er nogle, der mødes om aftenen kl. 20.00. Ingen kontingent, kun et åbent sind og en interesse.

Mange tak for din støtte til XIII
Med venlig hilsen
Hold XIII

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.