June 2022

juni 2022

Velkommen til XIII nyhedsbrevet, vi fandt det passende at besvare de oftest stillede spørgsmål om XIII. Vi ønsker, at du skal være en del af det, vi laver, og være begejstret for at dele nyheder om XIII til dine kolleger, venner og familie.

Hvorfor hedder mærket 13?
Vores rejse startede kl. 13.00 den 13. september. For mange mennesker er tallet tretten uheldigt, vi var ikke enige og besluttede endda at navngive vores tøjmærke 13 med romertal "XIII". Vi blev enige om at fokusere på tre enkle ting: vores folk, vores produkter og vores kunder. Nu 9 måneder senere er vores online brand født, så spred gerne budskabet om, at xiii.dk nu er live.

Der er ingen data, der bekræfter, at tallet 13 er et uheldigt tal, faktisk blev 13 traditionelt betragtet som et lykketal i Frankrig før Første Verdenskrig og blev brugt i numerisk form som et held og lykke-symbol på postkort og charms.

Hvem er vi?
Teamet bag XIII er en modedesigner, beklædningstekniker, logistikekspert og salgs-/marketingprofessionel. Vi er blevet beskrevet som en gruppe af professionelle i byen, der deler en passion for tøj. Vi har skabt en række beklædningsgenstande, der er funktionelle og smarte, og som samtidig passer til enhver lejlighed. Det er virkelig vigtigt for os, at vores tøj ikke belaster vores økologiske og sociale system.

Hvor bliver vores tøj produceret?
Vi samarbejder kun med certificerede europæiske producenter, og vi har besøgt alle vores produktionsfaciliteter, så vi kan garantere de højeste standarder for arbejdsforhold og miljøsikkerhed.

Kig gerne forbi vores atelier i København, hvor du vil se kollektionen. Vi har åbent tirsdage, onsdage, torsdage eller fredage mellem 14.00 og 17.00. Hvis disse tidspunkter ikke passer dig, så send os en e-mail (mail@xiii.dk) med angivelse af din foretrukne dato/tid, så bekræfter vi din reservation hurtigst muligt. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Med venlig hilsen
Hold XIII

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.