August 2022

August 2022

Nyhedsbrevet fra august profilerer vores model, AC, og vi udforsker kort hendes unikke baggrund som kunstner, model og mor.

Fortæl mig lidt om dig selv…

Jeg er vokset op i Svendborg som også er kendt som Det Sydfynske Øhav med en lillesøster, der er arkitekt. Fra en meget ung alder har jeg sejlet med min far, og især havet har altid haft stor indflydelse på mig. Udover det har jeg altid malet og tegnet. Oprindeligt arbejdede jeg som fysioterapeut, bagefter afsluttede jeg min Bachelor i Kommunikation og Digitale Medier. I dag er jeg selvstændig og arbejder med to af mine hovedinteresser: indholdsskabelse/design og mit arrangement Kunst & Psyke (Kunst & Psyke). Jeg bor i byen med mine to døtre, Ingrid (11) og Marie (8). Mine venner beskriver mig som et en-kvinde reklamebureau på grund af mine kreative evner, for eksempel fotografering, oprettelse af hjemmesider, maling osv. Jeg ser mig selv som autentisk, ydmyg og en åndelig forkæmper for mental sundhed, og modellering har givet mig mulighed for at udvide min selvtillid grænser.


Hvem var dine modehelte?

Jeg var fascineret af modedesignerne Vivienne Westwood og John Paul Gaultier, jeg misundte deres punky attitude og mod. Jeg er fra MTV-generationen og har altid været fascineret af æstetik og visuals. Jeg elskede George Michaels sang " Frihed " med supermodellerne. Helene Christensen var mit store crush, jeg mødte hende en gang i København, og hun var så ydmyg og nede på jorden.

Du er ansigtet til XIII, hvad fik dig til at sige ja?
Der er noget befriende over et mærke, der fokuserer på kvinder, der er over 40 år, og jeg kan rigtig godt lide XIII-tøjet. Jeg ville aldrig arbejde som model for et mærke, som jeg ikke kunne lide eller værdsætte. Jeg er en kamæleon! Jeg ved, hvordan jeg passer ind i forskellige scenarier, og det er det, jeg elsker ved XIII's tøj. Når jeg har XIII på, føler jeg mig virkelig godt tilpas. Jeg elsker alsidigheden ved at kunne klæde mig ud i høje hæle eller klæde mig ned i mine sneakers, og jeg kan bare bruge XIII-tøjet med min eksisterende garderobe.

Hvad er dit yndlingsstykke i XIII-kollektionen?
Der er så mange forskellige udtryk i XIII-samlingen. Jeg tror, ​​at jeg er sporty, men min stil ændrer sig fra dag til dag afhængigt af, hvordan jeg har det, så det er virkelig et svært spørgsmål. Jeg kan rigtig godt lide "Alison" - den sorte uldbukse , men jeg tror, ​​at Annouk - den sorte blyantskørt er mit yndlingsstykke. Jeg kan bære min Iron Maiden T-shirt for at være mere en rock chick, eller jeg kan også bare tage mine høje hæle på, og det giver et helt andet indtryk.

Hvem ringer du til, når du vil have det sjovt?
Min kæreste! Jeg vil have det sjovt, og jeg mener ikke at gå ud og drikke og danse, jeg mener at være et sted, hvor man er glad og gør ting, der giver mening. For at være ærlig er jeg virkelig glad for bare at stå foran mine malerier, og den følelse af tilfredshed er svær at gentage.

Hvem er din yndlingsforfatter?
Min yndlingsforfatter er Christian Mørk , han er en dansk forfatter, der bor i New York, og hans debutbog “De Ti Herskere” fra 2006 er et must at læse. Det er en underholdende historie om kærlighed, magt og meget gamle hemmeligheder.

Hvordan holder du dig i form, fitnessmæssigt?
Når jeg får muligheden, kan jeg godt lide at bevæge mig. Løb, rulleskøjteløb, yoga og af og til SUP-boarding. Jeg tror, ​​at træning generelt er så godt for min krop og sind.

Til sidst, hvad er det bedste råd, du nogensinde har fået?
Det er klassikeren: "Bare vær dig selv, fordi alle andre er taget."

Mange tak AC for din tid, og vi ser frem til at se dig snart.
Med venlig hilsen
Hold XIII

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.